Ring oss E-mail/Hitta hit

Nyheter

Pappersgrossisten FLYTTAR MOT NYA MÅL!

Från och med fredag den 25/8 flyttar vi efter 19 fina år i Landskrona till Produktionsvägen 11 i Ängelholm. Vi får därmed ändrade öppettider på lagret till kl 07,30-16,30. Välkommen att kontakta Pappersgrossistens kundservice om ni har frågor gällande leveranser, 0418-15530.

Världens bästa källvatten

Pappersgrossisten är stolta över att ha ingått avtal med Aqua Nobel, där det står klart att Pappersgrossisten skall vara deras distributör mot HoReCa marknaden. Det innebär att som kund till Pappersgrossisten kan ni nu få tillgång till Aqua Nobel, utnämnt till världens bästa källvatten, på en egen flaska med ert eget utseende. Mer information kommer […]

Vintern 2015

Har ni missat Pappersgrossistens vinter och jul kampanj på Dunis bordsprodukter? Ännu är det inte försent, kontakta oss för ett besök eller katalog!

Lokalvårdskatalog

Äntligen har vår nya lokalvårdskatalog landat hos oss. Pappersgrossisten Lokalvård 2016 finns att beställa på kundservice@pappersgrossisten.se

Hösten är här!

Pappersgrossisten fortsätter framåt! Vi på Pappersgrossisten jagar ständigt nyheter, i januari släpps en hel del spännande nyheter! Såsom ett helt nytt dispensersystem för offentliga toaletter, nya innovativa torkdukar och mycket mer! Vill du veta mer är du givetvis välkommen att kontakta oss redan idag!

Leveransavtal med en av Sveriges största hotellkedjor

Pappersgrossisten har tecknat leveransavtal med en av Sveriges största hotell kedjor. Vi är både stolta och ödmjuka inför uppgiften och ser fram mot en spännande uppstart under hösten!

Välkommen Daniel Jakobsen

Pappersgrossisten hälsar ännu en ny medarbetare välkommen till oss. Daniel Jakobsen kommer senast från Nordströms matvarugrossist och skall förstärka vårt team in house. Med Daniels goda serviceanda och skarpa öga för flöden och logistik ser vi honom som en stark tillgång. Daniel startar sin anställning hos oss den 1/10.

Flyttkort

Pappersgrossisten tar nya kliv framåt i utvecklingen. Vi har flyttat till nya större och fräschare lokaler och vågar säga att flytten gått bra. Lagret är på plats och leveranserna går ut som de ska. Kvar att färdigställa är  kontorsavdelningen, vilken är under inredning för att skapa en trivsam arbetsplats. Vi ser fram mot att arbeta utifrån  dessa […]

Arbete pågår

ÄNTLIGEN! Vår nya webbshop är här och vi hoppas att ni skall trivas med den. Tyvärr så kommer inte Era inloggningsuppgifter ligga kvar varför vi ber Er ringa kontoret på 0418-155 30 eller maila oss på kundservice@pappersgrossisten.se  för att få nya uppgifter.